Η αλεύρι καρύδας είναι αλεύρι που παρασκευάζεται από αποξηραμένη σάρκα καρύδας. Χρησιμοποιείται σε διάφορα είδη ψημένων προϊόντων, κυρίως σε ζαχαροπλαστική, λόγω της ήπιας γλυκιάς γεύσης του, που είναι χαρακτηριστική της καρύδας. Το αλεύρι καρύδας έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέσο αλεύρι δημητριακών και είναι επίσης πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υγιή λιπαρά. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Δημητριακό». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 300 γρ.